Elektro - ekološka vozila MELEX
e vozila za novo vreme

 

Želimo da vam se predstavimo kao generalni distributer za elektro – ekološka vozila ,,MELEX” – Poljska, za tržište Srbije, Crne Gore i Makedonije.

,,MELEX” je vodeći svetski proizvođač ekoloških vozila na elektro pogon. Sa više od 40 godina iskustva i prisustvom na gotovo svim delovima sveta, ,,MELEX” je danas sinonim ekološkog vozila vrhunskih performansi.

,,MELEX” elektro vozila omogućavaju efikasno i jeftino korišćenje jer imaju troškove eksploatacije od samo 50 din za pređenih 80km. Poseduju najnoviju tehnologiju, visok kvalitet izrade, bezbednost i komfor, i zadovoljavaju sve ekološke standarde po pitanju zaštite čovekove okoline. Nema izduvnih gasova i tihi rad motora.

U širokoj ponudi Melex vozila, postoje modeli za prevoz putnika - od 2 do 14 osoba, cargo modeli za prevoz tereta od 150 do 1000kg, modeli za prevoz putnika i tereta i specijalni modeli - ambulance (za prevoz povredjenih), XTR patrol - za obezbeđenje, pogrebna vozila i vozila za golf.

Vozila imaju široku primenu i mogu se koristi u svim indutrijskim zonama, lukama, aerodromima, železničkim stanicama, bolnicama, itd. Posebno se mogu koristiti u: sportskim centrima, fudbalskim stadionima, hotelima, turističkim i ekološkim oazama, nacionalnim parkovima, banjama, rezervatima prirode, gradskim parkovima, turističkim naseljima, šumarstvu, lovnom turizmu, seoskom turizmu, eko turizmu, poljoprivrednim dobrima, rehabilitacionim centrima, zatvorenim delovima grada za saobraćaj, za službe obezbeđenja, za prevoz posetilaca-turista, radnika i alata, prevoz robe, snabdevanje itd.

Kad je u pitanju prevoz ljudi i tereta na kratkim udaljenostima, vozila Melex su pravi izbor. Ekonomičnost, pouzdanost, fantastične manevarske sposobnosti te jednostavnost u korišćenju najznačajnije su prednosti vozila Melex.

Uz svako vozilo dobija se punjač akumulatora.
Vozila su veoma jednostavna za rukovanje. (obuka traje nekoliko minuta)
Vozila se takođe mogu koristiti u svim vremenskim uslovima: kiša, sneg.
Maksimalna brzina svih vozila se kreće između 25km/h - 36 km/h.
Sa jednim punjenjem vozila prelaze oko 80 km u zavisnosti od uslova puta, opterećenja i klimatskih uslova. Punjenje akumulatora traje oko 8h.U slučaju potrebe brzog punjenja, imamo u ponudi brze punjače koji pune akumulatore za 3 sata.
Svi modeli imaju mogućnost ugradnje dodatne opreme, tako da se mogu dizajnirati na
onaj način na koji najbolje zadovoljavaju vaše potrebe.
Za sve modele je garancija 24 meseca i obezbeđen je mobilni servis i rezervni delovi.

Pojedini modeli MELEX elektro vozila imaju homologaciju tj. ispunjavaju zahteve CE (Evropske Unije) i po medjunarodno usaglašenoj kategorizaciji, kao sporo vozilo,
ODOBRENI SU ZA SAOBRAĆAJ NA JAVNIM PUTEVIMA I MOGU SE REGISTROVATI I KOD NAS KAO LAKI I TEŠKI ČETVOROCIKL.
Upotreba Melex vozila  

Zabava sa Melexom

Posetite naš kanal na Youtube

Copyright © 2006 - Bilepa Trade d.o.o. - Sva prava zadržana